Patiëntenomgeving – Praktijk Parklaan – Hoevelaken

Patiëntenomgeving

Uw medische gegevens vanaf nu online in te zien!

Vanaf 1 juli 2020 kunt u bij onze huisartsenpraktijk uw eigen medische gegevens zelf online bekijken. De huisarts schrijft uw medische gegevens in uw medische dossier. U kunt deze gegevens vanaf nu zelf zien op uw telefoon of computer. U heeft dan meer informatie om samen met ons te praten over uw gezondheid en om een keuze te maken over uw behandeling. Alleen u en de huisarts zien uw gegevens.

U ziet dan bijvoorbeeld:

  • de adviezen van de huisarts
  • de uitslag van onderzoeken
  • de lijst met uw medicijnen
  • uw allergieën
  • een brief voor bijvoorbeeld het ziekenhuis zal in een later stadium ook zichtbaar zijn

Hoe komt u online bij uw medische gegevens?
Om uw medische gegevens online te bekijken, logt u in via uw patientomgeving . Wij kunnen u ook uitnodigen voor het patientenportaal door u een mail te sturen met instructies. Wilt u deze mail ontvangen? Bel dan naar onze doktersassistente via 033-2534307 of mail naar info@praktijkparklaan.nl

Begrip

Voor ons als huisartsen betekent dit een aanpassing van ons werk. Voorheen noteerden we vaak met afkortingen en korte zinnen de afspraken die we met u hadden gemaakt aan het einde van het consult. We zullen nu ons best doen om dit voor u in heldere taal weer te geven. Echter door drukte kan het soms gebeuren dat we in onze oude stijl vervallen. We vragen hiervoor uw begrip.

Daarnaast krijgt u inzicht in alle actieve kwalen/vragen uit het verleden in uw dossier. Sommige vragen worden automatisch afgesloten als ze niet meer relevant zijn, deze zijn dan niet zichtbaar. Het kan zijn dat u zich soms niet herkent in omschrijvingen. Bespreek dit met onze assistentes of met uw huisarts! Zo kunnen we samen er voor zorgen dat uw dossier actueel en kloppend is.

Meer informatie vindt u op de website van het project OPEN

 

Regel met gemak uw zorg online!

In de patiëntenomgeving kunt u 24 uur per dag snel, veilig en online contact met uw huisarts hebben. Met uw eigen account logt u veilig in en hoeft u niet elke keer opnieuw uw gegevens in te voeren.

Hulp nodig? Bekijk de gebruikershandleiding en de instructievideo’s over het gebruik van Uw Zorg online via de app en de website van uw zorgverlener.

Herhaalrecepten aanvragen

Heeft u medicijnen nodig die u langdurig gebruikt en die eerder door uw huisarts zijn voorgeschreven? Dan kunt u online uw herhaalrecepten aanvragen.

Vragen stellen

Heeft u een medisch-inhoudelijke vraag waarop niet onmiddellijk een antwoord nodig is? Dan kunt u veilig een bericht naar uw zorgverlener sturen.

Afspraak inplannen

Wilt u een afspraak maken zonder wachttijd aan de telefoon, op een moment dat het u uitkomt? Dan kunt u hiervoor gemakkelijk gebruik maken van de webagenda.

Dossier bekijken

Wilt u inzicht in uw medische gegevens hebben? Dan kunt u online uw dossier bekijken.

Naar patiëntenomgeving

Registreren / inloggen