Afspraken – Praktijk Parklaan – Hoevelaken

Afspraken

Spreekuur

Dagelijks hebben wij zowel in de ochtend als in de middag mogelijkheden voor u om het spreekuur te bezoeken. Voor het spreekuur maakt u altijd een afspraak. Een afspraak maken kan telefonisch via de medisch assistente of via de webagenda. Bij het maken van een afspraak zal de medisch assistente vragen naar de reden van uw contact. Ze is daartoe opgeleid en doet dat om zo goed mogelijk een inschatting te maken van de aard en spoedeisendheid van uw klachten. De medisch assistente is verplicht om vertrouwelijk met uw informatie om te gaan.

Meer tijd nodig?
Heeft u meerdere klachten of vragen? Geef het aan bij het maken van de afspraak, zodat wij er rekening mee kunnen houden in onze agenda.

Huisbezoek

Wanneer het niet mogelijk is om zelf naar de praktijk te komen, dan kunnen wij u ook thuis bezoeken. De assistente beoordeelt, eventueel samen met de huisarts, of een huisbezoek afgelegd wordt.

Telefonisch contact

Ook is het mogelijk om voor sommige vragen een telefonische afspraak te maken met de huisarts. De huisarts belt u dan op de afgesproken tijd terug.

E-consult

Met e-Consult kunt u nu ook online met medische vragen bij ons terecht. Maak hiervoor een account aan via het patientenportaal en stel uw vragen bij de arts, praktijkverpleegkundige of de assistente. U ontvangt een berichtje als uw vraag beantwoord is. Het e-Consult is echter niet bedoeld voor urgente zaken of levensbedreigende situaties.